Prima paginăȘtiriSite-ul Sf. Josemaría fuzionează cu www.opusdei.org
Știri

Site-ul Sf. Josemaría fuzionează cu www.opusdei.org

3.1.2018

Etichete: Opus Dei, Internet
Pe 9 ianuarie 2018 se naște o nouă versiune a site-ului oficial al Sfântului Josemaría. Conținutul actualei pagini web va rămâne activ, dar într-o secțiune specială a site-ului Opus Dei (www.opusdei.org). Adresa curentă www.ro.josemariaescriva.info va continua să funcționeze.

Cu această schimbare, site-ul Sfântului Josemaría va fi mai ușor accesibil de pe dispozitivele mobile, în timp ce site-ul Opus Dei este îmbogățit cu conținutul fondatorului.

Noul site al Sfântului Josemaría
Noul site al Sfântului Josemaría
Pentru a continua să primiți știri despre Sf. Josemaría prin e-mail, trebuie să vă înregistrați pentru buletinul informativ Opus Dei. Procedura este simplă: accesați http://www.opusdei.ro/ro-ro/newsletter/ și indicați adresa dvs. de e-mail. Veți primi un mesaj care solicită confirmarea înregistrării, care poate fi anulată în orice moment.

Buletinul informativ este lunar, dar vor fi trimise și notificări imediate în cazul publicării conținutului relevant. De acum încolo va include și știri despre Sf. Josemaría, în timp ce newsletterul www.josemariaescriva.info nu va mai fi trimis.