Multimedia
Video mărturii despre Sfântul Josemaría Escrivá

A iubi lumea cu pasiune

  Americani obișnuiți trăind spiritualitatea Sfântului Josemaría. Film produs de St. Josemaria Institut.

Video

Îndrăznește să fii fericit

Un film documentar cu înregistrări ale întâlnirii cu Sf. Josemaría și mărturii de familii

Video

Cum se pregătește ieslea?

Ne apropiem de Crăciun și multe familii pregătesc ieslea pentru a comemora venirea Fiului lui Dumnezeu. În acest videoclip, vă prezentăm figurinele necesare pentru iesle, comentate cu textele Evangheliei care relatează cum a fost Nașterea Pruncului Isus: Crăciun fericit!

Video

Sanctuarul din Torreciudad

Cu ocazia celei de-a 40 aniversări de la deschiderea Sanctuarului din Torreciudad, vă oferim un film documentar despre acest sanctuar marian înălţat la cererea Sfântului Josemaría Escrivá.

Video

Sunt chemat să fiu sfânt

„A fost pentru prima dată în viaţa mea când cineva mi-a spus că sunt chemat să fiu sfânt”. Mărturie a lui Chris Blunt, Illinois.

Video

Prezentarea lui Etsuro Sotoo în conferința UNIV 2012

Sculptorul japonez Etsuro Sotoo a explicat, tinerilor prezenţi la Întâlnirea Internaţionalîă a Studenţilor din Roma, cum l-a găsit pe Dumnezeu cu ajutorul frumuseţii şi a arhitecturii.

Video

Dilo como quieras, pero dilo

Felicitare de Crăciun de la Facultatea de Comunicare din Universitatea din Navarra.

Video

Crespillos

Doamnei Dolores îi plăceau mult crespillos, dar îşi dădea seama că nu le poate pregăti des; şi a ales să le pregătească de ziua ei onomastică.

Video

A iubi lumea cu pasiune

„A iubi lumea cu pasiune” este un film produs de St. Josemaria Institute cu mărturii despre mesajul Sf. Josemaría, chemarea la sfințenia în mijlocul lumii. Este și în limba română. Mai multă informați pe web site-ul Passionately Loving the World.

Video

Trebuie să învățăm să venim cu plăcere la muncă

Manuel este frizer și locuiește în Peru. În acest video scurt povestește cum mesajul Sf. Josemaría Escrivá de Balaguer i-a schimbat munca și viața familiar.

Video

Sf. Josemaría și meseria mea de pictoriță

Ana María Balmaceda este o pictoriță chiliană care l-a cunoscut pe Sf. Josemaría la Santiago de Chile, în 1974. A învățat de la fondatorul Opus Dei să lase „urma lui Dumnezeu prin mijlocul culorilor”.

Video

Dumnezeu vrea fericirea ta

Mary Wanjiku este din Kenya. A descoperit prin Sf. Josemaría optimismul de a ști că fiecare persoană e iubită de Dumnezeu și El „caută” fericirea fiecăruia.

Video

Cunoști pe cineva perfect?

A fi sfânt înseamnă a fi perfect, ca Isus. Ronan, un tânăr din Belfast povestește cum a descoperit proiectul său de viață.

Video

Am avut norocul de a-l cunoaște pe Sf. Josemaría

Mărturia lui Alfredo Razzano, Italia: am avut norocul și responsabilitatea de a-l cunoaște pe Sf. Josemaría, în primăvară anului 1971.

Video

Cum putem accepta cu pace şi bucurie durerea?

Rodolfo și Lucia și-au pierdut fiul într-un incident domestic. Cum putem vedea în spatele fiecărui eveniment mâna lui Dumnezeu Domnul nostru?

Video

Video Romereports.com despre prelaturile personale

La fel ca diecezele sau prelaturile teritoriale, prelaturile personale sunt un fel de circumscripţie a Bisericii catolice. Particularitatea lor este că nu sunt determinate de un teritoriu geografic.

Video

A forma familia

Film de 33 de minute cu învățăturile ale sfântului Josemaría și mărturii despre viața în familie

Video

Urmele unui sfânt

Material video realizat cu ocazia celei de-a 40 aniversări de la trecerea în cer a Sfântului Josemaría (26.06.1975-26.06.2015). Ce urmă lasă sfinții?