Sfântul Josemaría Escrivá
Haruri primite prin mijlocirea Sfântului Josemaría

Este un părinte atât de bun!

K. A., Australia

13.5.2016

Împreună cu frații mei am vrut să aranjăm călătoria mamei mele în țara ei de origine, Filipine, ca să poată fi alături de o prietenă muribundă. Din cauze necunoscute, nu a primit pașaportul. Lipsea doar o zi pentru a confirma sau a anula biletul de avion. Știam cât de mult însemna asta pentru ea și pentru frații mei, care au lucrat luni de zile și au colaborat la cheltuielile călătoriei. M-am rugat Sfântului Josemaría timp de 9 zile cerându-i cu tărie, ca mama mea și frații mei să primească pașaportul a doua zi dimineață. De asemenea, le-am cerut unor prietene să se roage și ele pentru acea intenție. În ziua următoare au sunat-o de la poștă la ora 9 dimineața, ca să îi spună că pașaportul a sosit deja.

Am putut sa obțin titlul

M.C.M, Argentina

17.4.2015

Mulțumesc Sf. Josemaría, deoarece am putut să obțin diploma pentru care m-am pregătit și mulțumesc pentru că m-ai ajutat în toate dificultățile pe care le-am întâmpinat, de la cele de admitere până la ultimele examene.

Mulțumesc

L., Statele Unite

10.3.2015

Mulțumesc pentru că m-ai ajutat să trec examenele semestriale.

S-a luptat mult ca să-și găsească un job

R., USA

27.2.2015

Fiica mea s-a luptat mult ca să-și găsească un job și a început să se gândească negativ. M-am rugat o novenă la Sf. Josemaría Escrivá și ultima zi a novenei le-au oferit un loc de muncă. Suntem foarte fericiți! Mulțumesc!

Episoade de febră ridicată

E. S., Germania

20.2.2015

Citirea despre harurile primite de alte persoane, publicate pe internet, m-a încurajat să-l invoc pe Sf. Josemaría. Am suferit de episoade de febră ridicată și de probleme cardiace. L-am invocat de mai multe ori pe Sf. Josemaría și încet, încet episoadele de febră și durerile cardiace au început să dispară, astfel încât am putut să merg la serviciu. Îți mulțumesc foarte mult, Sf. Josemaría!

Durere la genunchi

M., Argentina

6.2.2015

I-am cerut Sf. Josemaría cu multă dragoste și credință să dispară durerea la genunchi, deoarece nu mai puteam merge pe jos. Mulțumesc lui Dumnezeu și Sf. Josemaría astăzi sunt bine.

Avem o fetiță minunată

S. G., Regatul Unit

13.11.2014

Scriu pentru a vă povesti o minune facută prin mijlocirea Sf. Josemaría. Timp de opt ani, eu și soția mea n-am reușit să avem copii. Am început să spun zilnic rugăciunea Sf. Josemaría de pe iconiță

[Vezi...]

În ziua a doua a novenei

Argentina

7.11.2014

În ziua a doua a novenei muncii Domnul mi-a acordat harul de a obține un job pentru fiica mea ca profesoara de filozofie la o școală catolică. Mulțumesc, Sf. Josemaría.

M-au angajat din nou

M. M. G., Statele Unite

21.5.2014

Mulțumesc lui Dumnezeu pentru că, prin mijlocirea Sfântului Josemaría Escrivá, am fost reangajat după 3 zile de recitare a novenei.

Nepoțel sănătos

S. H. A., Mexic

16.5.2014

Mulțumesc din suflet Sfântului Josemaría Escrivá de Balaguer pentru că mi-a ascultat încă o dată rugăciunile și mi-a oferit un nepoțel minunat și sănătos pe care i-l ceream de ceva timp. Binecuvantează-l, Josemaría, ai grija de el și protejează-l. Mulțumesc mult.

[Vezi...]

RSS


Dacă doriți să ne trimiteți harurile pe care le-ați primit prin mijlocirea Sfântului Josemaría, ne puteți trimite formularul următor

Pentru a trimite un har primit

Prenume *


Ţară


E-mail


Pentru a publica? *
DA       NU

Codul de siguranță *
 
Scrieți caracterele pe care le vezi în imagine.

Mesaj *


  • Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
  • Codul de siguranță se folosește pentru a ne feri de spam.
  • Datele culese în acest formular vor respecta normele de confidenţialitate conform legilor în vigoare. Vor fi folosite exclusiv pentru prestarea serviciului solicitat. În niciun caz nu vor fi transferate spre alte persoane. Abonatul serviciului poate consulta, modifica sau anula datele furnizate.